Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije sam mrzio Nokiu jer je imao svaki papak i sa njom se buso u prsa kao sa Golfom 2. Sad je gotivim jer je rijetki nose,a mrzim Android tel,jer se i sa njim svaki papak busa u prsa kao sa Nokiom nekada.
Imam nokiu lumiu 920 i mogu reci da se ne isplati uzeti jer je displej jako osjetljvi i dovoljno je da ti malo telefon ispadne i on ce puci, a zamjena displeja je 100km. Inace telefon kao telefon okej,ali dijelovi jako skupi.
joj džentlmene, ti telac ispadneš na svakom članku.
ne znam zasto ovoliki minusi,jeste li glupi, da li ste ikad imali lumia mobitel? moj je 920 malo starija verzija od ove ali su svi dizajnom slicni i kod svakih je displej jako osjetljiv, ne mozes ti to objasniti glupsonima
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
http://www.youtube.com/watch?v=y_Esi6C91-I
show the front side you moron :D