Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kasne mnogo. A i zayebali su se s ovim windowsom, ljudi mnogo više vole Android.
Ti znas da l je smeci nije telefon ni izaso a i kad izadze pricaces da je smece jer ga neces moci kupiti uglavnom tako te glupsti pricaju ti i tako tebi slicni....svak ima pravo da voli nokiuz iphone LG samsung....... stvar ukusa. i nemoj da pricas gluposti glupane jer neznas ni sta je ovo a kamoli da dajes komentare dal nesto valja il ne...zanima me sta ti imas od mobitela.... simens A55 ?? il mozda slazes pa kazes da ima galaxy S2.....MR.Š
500 km nov S2
Nokia kad samo uradi bolje OS a ostave ovaj dizajin i jacinu kamera i memorije naravno kad nadograde malo procesore nee im biti konkurencije...naravno to je moje misljenje jer nokiu je unazadilo samo OS jer je symbian pre star opet kazem moje misljenje je to kad urade ovi OS bice strasni kao u pocetku a sad malo kasnej sa OS- sistemima realno Androide je ZVJER ...... GO NOKIA PLAY HARD BEE THE BEST
za 650 s2? to moze biti samo ona kineska kopija. ako si hadzija kupi original za 1100, ako nisi onda ne budi jad i bijeda i ne kupuj kineski duplikat.
njihovi najbolji telefoni su oni koji su izasli prije 10ak godina. otporni na sve. a zadnjih godina, sto su vise nadodavali i probali da idu rame uz rame sa IV generacijom telefona, sve su vise padali i gubili na reputaciji jer im telefoni lede i jer se kvare.
Gdje ima taj za 650 nov? Može li malo info, skupljam neke parice za tel :D
Gdje si ga kupio planiram i ja do nove godine ga uzeti!? Nasao sam za 650KM nov
...je najbollji telefon(smartphone) dosad Gdje se moze nov jeftino kupiti?
Ja imam Galaxy SII i prezdovoljan sam!
Najbolji dizajn, najbolji OS, vrhunska izrada. Nokia ostaje no.1
NOKIA - NAJBOLJI DIZAJN, NAJLOSIJI SOFTWARE OS
0oce ih Apple tuziti zbog radi nicega?
Doći će Švicarsku tada. A kada će doći u BiH (legalno)
Smece, kasne svjetlosnu godinu, ali eto... Steta, bili su nekada N°1 u kvalitetu!