Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozemo li se i mi druziti s vama?
PozdravDomovini Bujrum:)
2021 god. cevabdzinica zeljo na mjesecu da se ima sta pojest
bum bum mi smo prikaze bum bum ne trazi dokaze
seru ko foke
Zemlja je ravna i fiksna a gore se moze samo do nebeskog svoda i dalje se ne moze.Po masonskoj NASA Zemlja se krece oko Sunca 100.000 km na sat a ISS oko zemlje pici brzinom 27.000 km na sat,ovo prolazi samo kod zombija ispranih mozgova.
Pretpostavljam imao si keca iz fizike i matematike?
@Arnel925 Pretpostavljam da je Zemlja ravna ploča isto?
na ne naseljenom mjesecu postoji 4g,a bih posjeduje max 3g i to kvalitete i brzine zaprezne kocije. hvala bh telecomu
Pa imas druge operatere osim telecoma
hahahahahahahahaha.....svi vam se smeju.......
Baš pokušavaju da odgovore na pitanja ljudi, koji već znaju za Ravnu Zemlju i laž o mjesecu. Ofirno
@AhmedRizo1 Ti baš k'o sivonja, zapeo, bez ijednog fizičkog dokaza o ravnoj zemlji, a ljudi će već omogućiti da većina mogu vidjeti nešto što je do sad bila privilegija manjine.
Ništa oni ne pokušavaju dokazati (već je dokazano) već razvijaju nove tehnologije za više ciljeve i neka nova dostignuća u budućnisti.
PRIKAŽI ODGOVORE (23)