Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da iPhone X nije ono sto se ocekivalo od njega. Previse je tu 'cudnih' rjesenja, cak i za dugogodisnje korisnike iPhone-a. Ali postoji grupa kupaca koji ce ga kupiti i da je totalno nefunkcionalan, samo zato jer je Apple. Odatle i ovo kopiranje. Daj ljudima nesto sto podsjeca na najskuplji tel na svijetu. Kako god glupo je.
ne može primirisat ovaj telefon kineskom One Plus 5.........ha ja.........
Noa je hrvatski proivod, tj potrpis hrvatski a kineska proivodnja, nista posebno, kao mnogi kinezi, kod nas precjenjen.
iPhone X nije popularan, to dokazuje da prestaju proizvesti iPhone X jer će novi model proizvesti a ovaj će otići u zaborav. npr. iPhone 6 i 7 se i dalje proizvode jer ljudi kupuju, a X će prvi biti gdje će obustaviti proizvodnju
@KalEl,, za tvoju informaciju Apple predsravlja dva nova X modela u septembru.
@BW1 Što bi značilo da im prodaja X modela ne ide te hoće da izbace još dva kako bi privkli više ovaca, pardon, kupaca.
Ma ovo je harabatija teska slabi su skroz!
iphone x kopija, 500km na piku, bar se tim mozes pohvaliti ako ti je stalo do tog hahaha, a sta ce mi ovo?