Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ode svijet u buducnost, dok nasi i dan danas pitaju "ciji si ti?".
A čiji si ti, ti si sigurno naš jer njihovi tako ne pišu.
odosmo i mi u krasni sa ovom tehnologijom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lako je njima. Da ih vidim kako da naprave autoput preko Mehine medje a Meho neda babovine…
Mi cemo zicno al bezautoputno punjenje!!!
TO je tesla prije 80 godina radio, nisu to cifutski izumi
Njemacka?Hahahahahaha Nemogu da naprave niti ista da to funkcionise.Minhen,podzemna zeljeznica a i vozovi,nista to vise ne funkcionise.Stalna zakasnjenja pa i po sat vremena radi kvarova.Sve je u stanju raspadanja.A 94,trebaju 9 godina da preprave 4,5 km pomocne trake u voznu traku.Njemacka?Da,ta Njemacka.
🤣🤣🤣🤣Njemačka neće imati struje za domaćinstva a kamo li za druge stvari.
Davno Tesla izmislio.
Cuj hoce autobuse na struju, pa mi smo to uveli jos prije olimpijade u Sarajevu. Jesu malo trole bile hafifne, al sto radi- radi. A oni se sad kofrce 40 godina kasnije.
Nemogu da poprave glavne puteve a kamoli ovaj projekat da realiziju, bolji su putevi u Sarajevu Njemačka je prnula u fenjer jad i čemer u njoj nema para osim ako sljakas baustellu i još vikendom i odmorima kako misle da će ljudi kupit ove igračke od auta na struju?
@prva..pa naravno kad smo sami sebi napravili paralelno trziste rada.Heinz radi za 22€/sat,Boro iz Hr za 16 a Avdo sa svojom ekipom za 12€ i danas ce biti gotovo..svabo digo ruke,nema vise kontrola po baustelama, vikendom pogotovo i veli radite za male pare a mi cemo od pon do petka u biro na pozicije gdje su dobre pare..A ceste u Njemackoj su besplatne tako da ih cijela Europa gazi gratis i treba da sute svi..
I mi cemo sisat elektricne motke
Mi cemo zato napraviti žično punjenje ko na tranvaju/trolejbusu.
Koliko samo ulazu u ovo, zaista je stalo nekome sve prebaciti iskljucivo na struju. A da li ce biti dovoljno struje za sve?
Molim Klix da napiše članak "U Njemačkoj u štalama postavljaju LED televizore i puštaju kravama da gledaju utakmice NBA lige" kako bih čitao komentara "Europa napreduje a ja moram da plaćam kablovsku da bih gledao NBA"
A što ne pišete kako se kod nas polahko izbacuju iz upotrebe čučavci u javnim objektima?
@LafTolstoj to je vec pogresan potez. Cucavac je izum milenijuma. Efikasan, higijenski bolji od svih naprava i lako za odrzavanje.
premocno
Sad ćeš vidjeti, kada krene dosta snijegova i kiša, onda ćemo pitati za takve stvari jesu li bezbjedni.
Na kraju se ispostavi da je nuspojava ove tehnologije to sto putnicima poraste rep.