Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a pet godina oglas na piku prodaje se voz, tdi, nije puno presho...
Bosna još koristi one na paru XD
a čiro i to nista
i mi testiramo talgo voz godinama
svaka cast 👍
Budućnost je u H2 vozilima, elektro auta su ekološki problem
@gooUser1587025427 A koliko energije treba da se proizvede H2 ?? To je i najveca mana... Ima ga na nepregled a treba ti atomska centrala da ga proizvedes kao gorivo...
Kod nas u zeljeznicama samo mogu eksperimentisat uhljebljene majkare koje jos farbaju kosu sa 7% hidrogenom
Jeste ažurni, ja sam ovu vijest čitao prije pandemije
Hidrogen jeste zanimljiv i dobra zamjena, ali pazite, globalno zagrijavanje nije samo uzrokovano fosilnim gorivima, već i samim zagrijavanjem. Sve i da nema nimalo CO, CO2, NO, NO2, SO2, freona itd, opet bi se Antarktik otopio uskoro, jer ljudi sve više griju planetu: električnim uređajima. Čak i mobitel i laptop su dovoljno vreli da utiču na globalno zagrijavanje. Dinosaurusi da su živi, osim svojim tijelima, ne bi pregrijavali planetu.