Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nigdje u svijetu nije kao kod nas. Samo se kod nas sve gleda kroz neku prizmu vjere. Zato i jesmo 100 godina iza svih u svijetu.
Sve super al mi nije jasno Nikola Nikolinho Niko igrao je cijeli život igrao s nama turnire po Bosni družio se s nama odrastao u Bosni nikad nisam vidio da je nacionalista ,sad ga je stid reć da je Bosanac iako nosi Bosansku zastavu to mi nikad neće biti jasno ,promijenio bi zastavu i grb samo je ostavio Bosansku zastavu da ne bih imao prohlema kao nexa s pasošem na par turnira jel te stid niko što si Bosanac ?
Covjek je odraz društva u kojem živi. Da si i ti odrastao u kući koja tuđu zemlju voli više nego svoju i ti bi se isto ponašao. Da mu nije bilo rata, Amerikanaca i Evrope malo sutra bi on internet i online gaming vidio do kraja svog života, a kamoli svijeta. Bio bi zemljoradnik u Brčkom kao i njegovi preci... Najveća kultura koju bi doživio bile bi kafane i slave sa oskudno odjevenim plesačicama uz harmoniku i gusle.
Odrekao se on Bosne davno. Pratim momka na instagramu. Zivi u Beogradu, navija za Noleta i redovno se slika sa Srpskom zastavom kad su neke svadbe i dogadjaji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Brčko 🔥🔥🔥🔥🔥🔥
ekavica intervju? jel to taj?
U Bosni i Hercegovini ima pravo da priča ekavicom i piše ćirilicom. To je njegovo pravo a moje bogatstvo što razumijem šta priča i šta piše.