Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zato iphone radi prave stvari (skupe, al vrhunske)
i savitljive
@dr.on samo ispoliran sistem,., pa zatos to imaju dobar os netreba ima 8jezgri, 6gb rama, da radi normalno,. neki romovi klinci palcii al ipak je i jedno i drugo sranje o telefona
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
sta je enkripcija ?
koga čega Genitiv
Bitno je da je broj veći ! Ne razumijem to stvarno ! Čim izađe novi odma je i brži i sve od prethodnika ! Nije sve onako kako izgleda na prvi pogled !
opet je Meizu MX4 prvi na Antutu listi ;) a jeftiniji 3 puta
servis u Hong Kongu..?
Istina da je brži nexus 5 sa 4.4 nego nexus 6 sa 5.0. Ali evo ja dobih 5.0, usporio je malo, iako je opet najbrži na svijetu i uvijek će ostati sa stock clean androidom
Dokazano je da android poslije par mjeseci uspori ispod prosjeka. Stata sto to ne znate.
Na 100 il' na 200 metara?
sta je to, Nexus?
lanac mobitela
pisaj po sirotinji
lg g2 je brži od g3, isto i sa nexusom i hrpom drugih telefona. kad dobiješ veći i kvalitetniji displej i komplikovaniji softver, ni veći ram ni brži procesor ti neće pomoći. ali je valjda u ljudskoj psihi, da uvjek hoće nešto drugo.
bravo na komentaru
Valja rendat sliku na 5-6" jbg
PRIKAŽI ODGOVORE (2)