Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neki dijelovi izgledaju bolje nego sarajevski trotoari
Fascinantno...
Ljudi potrazite na youtube "sounds of wind", pustite na play, vratite se ovdje i kliknite na ovu panoramu ali na full screen i gledajte.
Same kamenice,jeste li sigurni da ovo Ampak nije usliko svoje selo u hercegovini?
osmanagić će ovdje da propozna minimum 3 piramide
Dobar osjecaj gledat ovo,jedni na mars a drugi u kameno doba:(zalosno
Ovako ce BiH da izgleda kad nas ovi nasi pokradu....
KAKVA SI TI JUNAČINA, A ZA PAMET DA NE GOVORIM HEBO AJNŠAJNA
još jedna od američki podvala,ovi snimci su napravljeni u Nevadi.
Pa ovo bolje od mog sokaka izgleda, Munever mi!
Da bi ostali tragovi u "blatu" valjda je potrebna voda? Pošto su ovdje ostali tragovi, tu je blatnjava površina "marsa", tu ima odnekud vode, a gdje ima vode, ima i života? Čuj fotografije Mars-a :)
ja strucnjaka ovih komentatora,uskoro bi mi trebali postati neka velesila od 'volike' pameti,
Ako ovo ima 4 milijarde onda moj mobitel ima 20.
Ali je zato Quran istina nacije Arapa!! De malo "učite" što je nepravilan prevod arapske riječi za ponavljaj. Pravo učenje u smislu STUDY, ne može Arapu pasti na pamet. Manite se vi nauke i razmišljanja de malo padajte na seđdu.
KO GOD POVJERUJE DA SE NEKO SPUSTIO NA MARS MORA DA ISPITA SVOJ MOZAK JER JE TO CISTA LAZ NADRI NACIJE AMERA
Ako malo bolje pogledate vidjećete da su ploče savršeno uglačane i poredane u ceste. Samo su malo pukle od starosti. Visočki faraoni su sa Marsa pravili pristupne lansere do svojih piramida u Visokom!!!!! Kompleks piramida sunca i mjeseca proširiti na mars.
na skoro max zoom-u se primjete neki crni kvadratici po brdu. malo mi je to shuveli odradjeno :)