Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iPhone je poluproizvod kad se poredi sa Galaxy
ja bi opet galaxy...
Sta drugo reci: http://tinyurl.com/sta-drugo-reci
budimo realni samsung i jest kopirao 90% toga...ali apple na neki nacin nema pravo da ih tuzi...sta ja znam, sto je previse previse :)
WAr is not good for the business. :S
Po logici ovih iz Apple-a, svako ko se prvi nečeg sjetio ima pravo tužiti onog ko se kasnije dosjetio iste stvari. Tako bi danas automobile proizvodio samo Ford, avione samo Boing, brodove bi gradili samo Feničani tj. današnji Libanonci (j.b.g., ljudi se prvi sjetili). Mi u Bosni ne bi nikada ćevapa imala, a vala ni bureka, jer su ih se Turci prvi sjetili. Ma ovako se može čitav dan, samo sam htio pojasniti nebuloze ovih iz Apple-a koje prosipaju u javnost, a samo zbog toga što neko počinje da pravi bolje modele pametnih telefona od njih samih.
Ovaj Apple treba izbaciti aplikaciju na tržište pod nazivom ˇApple tuži Samsung za...ˇ
Apple bi htio da zivi od jednog izuma, vjecno. Ne svida mi se njihova arogancija, nikad nebi kupio Apple-ov proizvod.