Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uglavnom ovi što se puno eksponiraju po konferencijama su najveće ublehe tipa Jasmin Azemović, onaj Damir iz Logosofta, debeli Enis "technical evangelist" (bem ti evanđelje) i ostala bagra ulojena u državnu IT sisu koju čvrsto drže i ne pomiču se. Azemović diplio jednu te istu šuplju 15 godina na fit-u, pa jarane kad si tako stručan šta ćeš tu?
@Kajmacar....ih sad kad me zadojeni studenti fit-a napadnu što im diram privatnog pegambera, ko Emir Slanjankić s nickom mirsek na klix forumu opra na ruke ko kaže nešto protiv fit-a.
@Kajmacar Istina ziva, samo palamude na tim konferencijama, teoretisu, a nista pametno ne kazu, niti konkretno, niti prakticno... Waste of time... A sa Enisom sam studirao zajedno, ubleha teska od covjeka...