Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
blago se njima...naši naučnici su na ovu kvadraturu zemlje uspjeli staviti 101 političara na 1 m2
@UploadedBrain bas babo ih njihov jb..kako od sibicara pijacara ulicnih sanera i cobana da preotmu narodu drzavu i da provode svoje javasluke po nekim samo njima znanim zakonima talovima stelama i zakonima ulice i sume... Niko od njih niti zna sta je drzava i narod niti cemu sluzi nego po principu zgrni koliko mozes vise sve je nase dok smo na funkcijama..
Alaselemet sta uradise, ovo je pred kijametski dan... :)
Super vijest za nas koji predaju operativne sisteme. Ne moram brisati spominjanje magnetnih traka na predavanjima, jer se one još unapređuju
Usb-ovi na aparatima
Daje smotat vutru u to i ispusiti terabajte podataka :-)
sta ce ovi ameri...Bakir ove trake lijepio po prozorima trezora da mu muhe ne ulaze
Nevjerovatno kako je tehnologija napredovala, kad procitam clanak to bilo cudo da procesor ima 20 mhz i da hdd ima nekoliko megabajta, a danas micro sd kartica ima preko 200gb, brutalan napredak, ili kamera na mobitelu, danas dobijes profi kamere na top smartphonima.
Za kameru se ne bi slozio stara nokia n95 ima bolju kmaeru nego svi ovi novi smartfoni
@nedonymous N73 isto tako odličan bio Carl Zeiss leća tome doprinjela kao i softver za obradu slike.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bravo majstori, bilo bi dobro da sam ja sa vama, ali jeb....
Nije ovo velika potencija, potencija je nesto drugo, ovo je veliki kapacitet :)
Ne razlikuješ pojmove potencijal i potencija ?
@sezam.susam Jbg. Meni je potencija glavna rijec, ja ne znam sta je potencijal :)
N S A je prezadovoljna postignucima - sada mogu jos koju deceniju svacijih digitalnih podataka/tragova cuvati unazad, za "kad ustreba" analizu svacijeg karaktera, zivota, malih licnih tajni za potrebe defamacije, kompromitacije, inkriminacije... Lovely :D