Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super, taman da se podsjetim kad sam prije 5 godina imao djevojku. forever alone
Nikad se ne vracam u proslost i zaboli me za facebook
Zna li iko deaktivirati timeline ???? Hvala unaprijed
9GAG FTW!
Facebook vec zna sve zive stranice koje vi posjecujete, sve se to pohranjuje u njihovu bazu uz vas account.. Privatnost nula, ko misli drugacije, vara se grdno...
aaa jel istina da ce pisati koje stranice posjecujem...kad dođe taj tajmlajn..
Watch out, we got a badass over here.
Kako sad da ukinem ovaj timeline ? :D
ja sam profil deaktivirao ima oko mjesec dana...... i sad kad sam vidjeo ovo, dobio sam veci razlog da ga vise ne aktiviram.
@Bitch Please derpina
Reddit zakon fb sranje : )
\"rettid-ori\" razlaz :)
@nije bitno at midnight while I was on /b/
@Derp when does the narwhal bacon ? : D
Jos malo pa ce biti opcija da vidimo sta cemo objavljivati u buducnosti -.-
dbr ne morate da kenjate da ga imate vec 2 mjeseca.. ako cemo o tome, ja sam ga okusao ima ako ne i pola godine (da ne lazem, mozda malo manje).. cim je izasla beta faza, mogao se je aktivirati.. a od dana je deff predstavljen, i ukljucen svima.. sad kad ce kome doci, to i svi znamo, da nijedna izmjena nije svima dosla na isti dan!! ccc!! a ako cemo o timeline, vec u mojim prvim susretima s njim, odmah sam rekao da je furka, i da je ovo jedna prava stvar koji je fejs izmjenio i uradio kako treba, jos kako sam njihov korisnik!! furka je, jednostavno, vise funkcija, bolja preglednost, dizajn... deff sve sto ti treba... probajte testnu fazu, i svi cete ostati na njemu..
Klinjo, Kupi sebi život..ostavi se virtual worlda