Prizor s Crvene planete
211
NASA objavila novi snimak panorame Marsa
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eno srbin viri iza kamena, drevni anticki narod.
zar mora i na temu astronomije biti neka politička konotacija, mrsh zdapi ti terinama
ovo je aerodrom u trebinju
Jeli ovo yNevada ili Arizona
Ovo snimo onaj Osmanagić sa šeširom
Zar ima jos uvijek neko da vjeruje u ove lazi.
SvE SnimOnO u StUdiJu xD
ne budite naivni,covjek je iskopao najvecu rupu u zemlji 12 km,podmornicom isao u najdublja mora 12 km, ali zato posjecuje planete u koje se hvataju male ribice, istrazujte prije nego povjerujete u globusarske bajke.covjek je napravljen da obitava na zemlji i malo vise iznad zemlje,mozda 12 km u zrak.Bog zna.
Snumljn zvuk prdeža
Na sta oni pare trose,a pola ih ne zna na karti pokazat gdje dodje Afrika,a o gladi u svijetu da ne pricamo.
I? Sta treba da nuklearni fizicar, astronaut, teoretski fizicar, astronom rijesi glad u svijetu? Nije stvar u parama, ni proizvodnji, problem je u politici.
Na šta oni pare trose bla bla bla,ko će ti potomstvo spasit za jedno sto-hiljadu godina kad zemlju zahvati ledeno doba,udari asteroid,Eruptira supervulkan...E MOJ BOŠNJO
sve fejk :'D
Hercegovina
isto ko i na zemlji, samo da ovo nebo nije ovakvo, sad bi ja okolcio spirplac, bazen napravio i uzivo ko hadzija
isto ko kraš ekspres kad ga ne promijesas dobro ocami