Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aplikacija je na fer principu, a amerima krivo brate. samo po dzepu znaju darat. ma jadno
jadno na sto je ovaj svijet spao i kakvih budala na svijetu ima da se mora raditi aplikacija da se govreda rijese ovisnosti o fac. Ovaj svijet juri prema dnu!
Nema to veze sa slobodom. Pa aplikacija vam promijeni pasword i tek nakon određenog vremena vam ga da. A u međuvremenu šta se desi ...
Itekako da ima. Ovo je samo jedan od primjera da se s velikim ribama u kapitalizmu ne smije igrati (normalno, jos uzimajuci o obzir da si zakonski u pravu). Slicna stvar se desila s radnicima svicarskih banaka u proteklih godina koji su objelodanili kako banke peru novac (Izvor: Spiegel, august ove godine). Ti radnici danas nemaju normalan zivot, a protiv njih se vodi "zakonski" proces (iako su dezertirali iz CH). To je isto samo jedan od primjera da obicni covjek ima onoliko slobode koliko mu gazda dozvoli. Ovo je vrijeme feudalizma, kao sto je i bilo prije komunizma, samo malo uljepsano tehnikom. Pozdrav.
zike84- tko tjera debile da vise na njemu?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Sloboda" je pojam koji u USA znaci sloboda trgovine, i nista drugo. Zato, treba se cuvati njihove demokratije i njihovih bombi.
oni samo koriste ljudska goveda koje je moguce navuci na svaku gluposti, zamisli goveda moraju koristiti aplikaciju kako bi se mogli maknuti s facebooka. masa ljudi sve obveze zanemaruju kako bi mogla visiti po toj mrezi, sljamovi ljudski.
Toliko o demokratiji i monopolu na ameički način.
...neovlaštena intervencija u način rada tuđe aplikacije...
Znao sam da ces ti biti protiv :)
...da pojednostavim...bez moje autorizacije, niko neće uticati na način rada mog softvera...jer za isti odgovaram ja, a ne neki veseljko koji bi malo izvana prčkao po njemu...nikakva sujeta, samo odgovoran odnos prema poslu.