Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moja kućna wi-fi mreža se zove j**o te facebook i cijeli komšiluk je gleda svaki dan ahahahaha , a zgrada ima osamdesetak stanova .. nek pocrkaju od muke ko ih j
americka i cifutska posla, mogu mi samo j guzicu zaviriti...
Ma jok, nije moguće.......hahahahahaaaaa
...dragi fejsbuče samo nemoj, allaha ti, nikom reć šta su ti kukiji rekli o mojim googlanjima :))
...škola, ne zamajavam se sa tim...ko šta prikuplja i sa kim dijeli nikad nećemo do kraja znati....iz svega na kraju izlaze statistike o svemu, a to se vraški dobro prodaje...prije 2 godine sam googlao atlas električne radijatore...i danas mi servira takve reklme :)) ..kad sam googlao severinu, malo - malo seve zove "u klub" :))
...samo se opusti i uživaj...čim si na netu, ostavljaš "fingerprint" ...ad block ukine većinu advertajzinga, mada mi nije mrsko kad iskoči kakva dugonoga :))
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
koja privatnost, ne mogu u wc otici vise da se ne oznace. 'feeling amused at the toilet'
Ma mogu mi popusiti ovo malo cune
facebok znaci knjiiga glave kadese prevodi
hahahahahahhahahahahaha <3
Dbgd skupljali pare za kemoterapiju
Da Bog da vam ukinuli ovaj Facebook samo je upropastio omladinu koja sada ne znaju sta znaci otici na planinu skijati, i kad odu vani samo traze wi-fi da se nakace na FB. A i treba ih zatvoriti kakvo oni pravo imaju malojetnoj djeci kopati po privatnosti?.
Eno ti Viber besplatan poziv, saljes slike, imas kameru dopisujes se ko covjek meni je Viber 10000 puta bolji od Facebooka i jos nije ovisan.
ma glavno da ima kameru viber,kako bi preživio da ne gledaš drugu osobu dok pričaš i ona tebe, joj joj strahota, pljuješ po fejsu a opet i na viber nasereš svoju sliku, opet se snimaš, isti klinac, samo neka je džabe, ne daj Bože uživo vidjeti nekoga...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)