Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jednog dana ce ovako ugasiti fb i android jer vec dugo vremena ne daju nista novo
@Dopeman to za FB si u pravu trajati ce mnogo duze, ali sta je s Androidom koji vec godinama stagnira ne nudi nista znacajno novo niti ekskluzivno, interfeace isti kao prije par godina, brzina manje vise
Posjetite Usamljeni.com domaci sajt za upoznavanje ;)
Klix Messenger
MSN Messenger je majka, kad se sjecam dopisivanja sa trebama i slanja slika tamo pa ono zvonjenje prozora, to su bili dani!
MSN messenger je imao sve što i Skype davno prije Skypea, ja sam se čudio kad su svi moji prijatelji i rodbina počeli na Skype prelaziti iz doslovno nikakvog razloga jer su sve to mogli sa MSN messengerom.
Gasenje MSN messengera je najveca greska Microsoft/Skype spajanja...
@GirlfromIpanema upravo - ugasili ga na vrhuncu m. Danas bi to bio whatsapp
@GirlfromIpanema upravo - ugasili ga na vrhuncu m. Danas bi to bio whatsapp
kad se sjetim MSN-a.. dodjes na kafu kazes curi imas msn haj napisi hahaha ,od tad je sve krenulo naopako, ali eto bilo je lijepo
Sve se polako gasi i nestaje, tako cemo i mi jednom..
@TobeJarrabii Ti bi mog'o prvi
Ali doslo je bolje, hocel i u nasem slucaju tako?