Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi ssd-ovi su donijeli revoluciju ali su jos preskupi, napravi cudo od kompjutera, nekada je vjecnost trebala da se kompjuter upali i bude spreman za rad a sad sa ovim stvarkom za svega par sekundi, takoder otvoranje aplikacija( browsera ili neki igara)
pa kupis od 60gb, puknes sistem na njega a ugradis obicni hdd za podatke
kako su preskupi imas 120-150gb za 90km nove sto ti je dovoljno za OS i neke alate.sjecam se d aje neki lik na piku prodavao nove Serverske SSD-ove 480gb po 250km to je smjesna cifra za Serverski ssd.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kupiš ga ne treba ti vise prostora za života.
@kenboss55....nećeš vjerovat ali meni treba 500 TB.....da, da....baš tako kao što sam napisao-500 TB......(znam odlično koliko je 1 TB, 1 GB, 1MB......)
Malo se zaeebavam. SD Kartica od 256GB je oko 100€. Gdje ćeš pitat za cijenu ovoga, ko da će ti kad trebat u životu.
I ovo je nekome malo prostora
Napunili bi mi i ovo
Ja kakav sam opet bi mi izbacio error da je pun nakon 2 mjeseca.
meni bi i ovo malo bilo....... :(
dobra stvar
moze se pohranit citav SDA na njega
20 000 HD filmova. TO je 40 000 napetih sati gledanja, odnosno 5000 dana punog radnog vremena. Odnosno 15 godina, radnog staža naših uhljeba !! AKo su dali pare imali su i rašta, vjerovatno će i ove diskove službeno zadužiti.
Kombinacija ssd 120 giga ko prvi master. Slave 3,5 hdd 2terabajta.
cijena je sitnica ali za sda politicara a za sda ovce nemoguca ....