Tehnologija
0

Najveći LG ULTRA HD 4K ekran u Bosni i Hercegovini samo u Techno Shop-u

Sponzorirani članak
Promotivnom kampanjom pod sloganom Kralj rezolucije je u vašem gradu Techno Shop prodajni objekti predstavljaju sveobuhvatnu kolekciju LG ULTRA HD televizora s različitim veličinama ekrana od 40 do 84 inča.

Zahvaljujući LG-evom IPS 4K panelu koji osigurava tačnu reprodukciju boja i široki ugao gledanja, korisnici mogu gledati sadržaj na ovim televizorima iz gotovo bilo kojeg ugla bez imalo podešavanja boje ili gubitka kontrasta.

Svi LG-evi ULTRA HD televizori prikazuju raznolik Ultra HD sadržaj što je rezultat partnerstva s pružateljima sadržaja kao što su Netflix, Amazon i Wuaki, kao i Ultra HD programe za europske potrošače kroz partnerstva s pružateljima Filmbox Live, Maxdome, videociety i Okko.

Dostupna na svim OLED i ULTRA HD televizorima, LG-eva platforma webOS Smart+ pruža jednostavno i intuitivno korisničko iskustvo uz brz i lak pristup svijetu zabave. LG-ev webOS omogućava jednostavnije pretraživanje sadržaja te prebacivanje između aplikacija, usluga, prijenosa uživo i sadržaja pohranjenog na vanjskim uređajima. Pomoću animiranog lika BeanBird, webOS postavljanje i povezivanje televizora čini zabavnim.

U ovisnosti od modela i veličine ekrana LG Ultra HD televizori posjeduju i 3D funkciju koja je uvećana optimalnom svjetlinom koja omogućuje uživanje u naprednom 3D-u. Uz 4 puta veću rezoluciju 3D reprodukcija je detaljnija nego ikada. Uređaji posjeduju i snažan 4.1 sistem prednjih zvučnika koji se izvlače po potrebi.

Svi posjetitelji Techno Shop prodajnih objekata mogu uživati u tehnologiji budućnosti koju nude LG ULTRA HD 4K televizori po cijenama koje se kreću već od 1.249,00 KM (40UB800).