Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel kod njih ovo ko u nas MHE? Đe su za i protiv likovi ? De ba novinar malo rojtera zaguglaj, biće bonus na platu
Toliko ljudi zivi na Orkney ostrvima a more prostrano, da se nemaju sta buniti, samo imaju korist. Nije im ovo pregradilo more kao sto bi MHE pregradila rijeku.
Rijeke neka teku. Sunce sija besplatno, nit smrdi niti zagađuje. Solarne elektrane redajte. To što je jeftinija turbina na rijeci nikog ne zanima.
Teško da će ova tehnologija zaživjeti. Cijena električne energije proizvedene ovom plimnom turbinom je bar 4 puta skuplja od trenutne tržišne cijene. Ništa bez nuklearki.
Sto? Trosi se plima? Treba odrzavanje Mjeseca?
Nuklearke su super dok ne treba odloziti atomski otpad, a kakvi smo sami bi sebe potrovali radijacijom sa nasim "hajde ba..." mentalitetom
ovo je velika vijest. nova tehnologija koja ide u praktičnu upotrebu a ne loži naftu, ugalj, smeće.
ovo je velika vijest. nova tehnologija koja ide u praktičnu upotrebu a ne loži naftu, ugalj, smeće.
E ovo nam treba. Pa je svežemo za Pelješki most
Kolika je varijacija plime u Jadranu?? Na Atlatiku je 4-5 m