Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Proizvodjaci ovog displeja su dali Apple-u ekskluzivno pravo da prvi u svoje telefone ubaci ove tipove displeja, sada je dostupan i drugim firmama. Zasto ga i drugi ne bi koristili.
Majstore, iPhone X ne može se otključati s otiskom prsta, niti ima skener otiska prstiju ispod displeja. Ne palamudi kad ne znaš.
@Osvetnik iz tame Rekao sam ove tipove displeja, ovaj oblik. Eto ti sve znas :)
Sve se to radi u jedni fabrici kupaci placaju u Europi deblo sve.
iPhone samo naplaćuje ime, Huawei P10 mate pro najbolji telefon na tržištu
Potvrđujem! Imam ga, strava handy!
@@vezirac@ Ahahahahahhahahahahah... Daj Huawei id da proverimo imaš li ga. Ti bre vode nemaš, a ne fon. Mahalac iz fekalistana. 😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo će Apple uvesti tek u iPhone 12, i nazvati ga inovacijom. I još će podići cijenu na 1200 dolara. A naivne ovce će opet ko mutave uzimati i dizati Apple u zvijezde.
...zamisli tek kad gledas pornic na tel., pa ti neko upali prednju kameru...a znam da moze i to, samo ako hoce...za otisak prsta me iskreno zaboli kura), ko'da smo mi nekome zanimljivi