Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je dokaz koliko se mogu iste stvari napraviti za daleko manje novca. Ustvari i prave se, ali ih ovcama naplaćuju 10 puta više. Danas su na cijeni marke, a ne kvalitet robe.
Raja, Otidjite jednostavno na Bosanski Shop: www. etronmarket .com i pogledajte im cijene. Ja sam uzeo onaj tablet/telefon.
Koliko ce ovaj \"racunar\" kostati u nasoj divnoj BiH (nekad) ?? SIguran sam da ce biti skuplji nego igdje u svijetu !! haha
Ja ću čekat\' kinesku kopiju, ona će koštati oko 30km.
Puno stvaro kao Iphone npr.se proizvode za jako malo novca,a prodaju za ogromne i NErealne cijene....Zato svaka cast za ovaj tablet....
Hocemo i mu u Bosni ovo !!!
kad cemo ga moc mi narucit? meni treba samo na mjesec dana dok nisam kod kuce, pa sta mislite koliko mi treba da narucim, 2, 3!?
BRAVOOO!!! ovo je stvarno za svaku pohvaluu.... ovo je samo dokaz da nije sve dobro sto je i skupo drugim rijecima Amerika vise nekontrolise citav svijet!!!! BRAVO.... ovo bi se cak i u nasim skolama trebalo uvesti ;))))
paakash xD
Paakash
antikrist se širi velikom brzinom, preko interneta.