Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aleksandra krunic+mihajlo andjelkovic =sto posto
jaa jeste glupani boze sacuvaj
ja levata o igricama se posvadjase DA ja ih zovem igrice i kakve ima veze Boze dragi niste normalni
pa vi ste svi zajebani, ok , ovako cemo neko voli igrice neko nevoli igrice i to je to .... obicna tema o igricama , nesvadjajte se ( MGS4 najjaca)
Svi koji pročitaju članak moraju prvo Scvabu da pljunu pa onda komentar na članak. Daj skinite mi se s kurca. A ti limunčino, (sigurno si žut hihihihiihih), nemoj da se kurčiš da te ne bih našao i napravio ti grafički ugodjaj na faci.
schvabo ajde sisaj ovce. A sto se tice ovih igara nidje veze. Ima i boljih izdanja, doduse za PC, posto ja fakat ne gotivim konzole, nekako su mi luksuz kad mogu vecinu toga igrati na PC-u uz dosta bolje graficke ugodjaje.
gdje si opasni :D
osmane nemoj da ti zube prosetam
ee schwabo baš nam je drago što ti nisi kokuz i što su tebi starci kupovali poklone ;) nego šta su dobili? iskompleksiranog sina, debila gejmera.. koji nebi znao živjeti bez igrica
Šta ti znaš o igrama i igricama? Sigurno ne znaš ni šta je playstation jer si kokuz i roditelji te nisu baš previše voljeli i nisu ti kupovali poklone i tebi sad krivo pa nazivaš ljude koji debilima jer si zavidan i ustvari si ti debil. I ne piše se \"konfijuter\" debilu :(
sve su to igrice - igre za debile koji se ne odvajaju od konfljutera i konzola
Kako možete pisati \"igrica\". Igrice su za mobitel, a igre su za konzole. Ustvari GTA IV i MGS4 su igretine!