Svi žele novi "pametni telefon"
0
Najbolja prodaja iPhonea ikada
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to nije nista....samsung je u zadnjih 4 mjeseca prodao 28 miliona .... btw. zasto vam je na slici galaxy s II, a pricate o iphone-u?..
Slazem se, Jobs je bio veliki covjek i dao nam je vise od tehnologije. Ali, moram reci i da 4s nije nista spektakularno i mislim da je vecina ocekivala 5-icu 16 mjeseci nakon 4-orke. Bolja kamera i veca memorija za mene nisu novi iPhone i ne razumijem toliku ludnicu.
Galaxy je dobar, ali realno niko ne moze prici Apple uredjajima jer su savrseni. Vecina vas nije imala iPhone u rukama i zato pricate svasta.. Ali to je komad savrsenstva!
Ojebina od telefona zvana Nokia X7 nije ni blizu iPhone-u. I zaista mislim da im je vrijeme da se riješe onog ofucanog Symbian-a, jer se sa tim softverom zajedno sa Winodws mobile 7 valjaju po samom dnu. iOS je zakon, Android RESPECT !!!
@neo ove cijene su ako ces uzeti pod ugovorom sa at&t njihovom mrezom, ako mislis da je drugacije odi i trazi da ti daju 3gs djabali
interesantno kako je Jobs umro bas kad izlazi novi Iphhone i kako je prodaja skocila...
hehe znam kako ti je :) ja sam mrzio apple al sad imam iphone 4, macbook pro i ipad, i normala..ne postoji niko ko im moze parirati, a ove oy3bine koje nemaju za kafu naravno da ce voljeti nokiu od 100 km :D
koliko ste samo neinformisani o Steve Jobsu, cast izuzetcima, ali razumijem, djeca su to pa jos ne shvataju. sto se mene tice, jedva cekam iPhone 4s, dosad nikako nisam imao neki apple proizvod, dok mi prijatelj nije pokazao iphone 4 ireko \"vidi ovog, yebo te symbian\" mobitel bezprijekorno radi, bez ikakvog laga, nisam vjerovao da onako postoji dobar touchscreen, onako dobar display. ovo sto su uradii sa iPhone 4S isto sto prije i sa 3G poboljsali sa 3Gs.
trecina plate, moze
pozdravljam samsung galaxy :-)))
smrt je najbolji marketing ... michael jackson umre, odma pomama za njegovim pjesmama, amy winehouse umre, odma idol, steve jobs umre, svi navale po iPhone-u umreš i svi te vole, a dok si živ, pljuju po tebi kolko mogu
http://www.youtube.com/watch?v=LmqM_3psiq0
slazem se s ovim sto kaze da nam svijet nije promjenio kako je to uradio pa telefoni su postojali 3 4 godine prije Iphone-a znaci sluze za poziv poruku a ne za slikanje tako da nista se nije promjenilo jedino Steveu respect sto je unaprijedio te mobitele kojima se poruke salju i pozivi obavljaju ima Nokia x7 kvalitetnija od Iphonea i bolja ne treba pljuvati ni po cijem ali malo ste prenapucali naslove sa \"promjenio\"
Ostani ti na sony ericssonu, nije iPhone za idiote.
ne valja, ne moze se savijati!
Sto me nerviraju oni sto kazu \'da nam je promjenio svijet\' WTF?? Napravi telefon i promjeni nam svijet hahahahah smijesni ste h e b o iphone sony ericsson rules
Gledaj cijena jbt.