Novi model
6

Promo / Na tržištu novi model Tesla Smartphone 9.1 Lite

Sponzorirani članak
Brend Tesla predstavlja novi telefon iz premium klase: Tesla Smartphone 9.1 Lite – uređaj idealnih proporcija.

Proporcija koja dobija

Tesla Smartphone 9.1 Lite odlikuje se znatno užim ramom koji ostavlja više prostora za ekran. U odnosu stranica 18:9, ovaj vrlo kvalitetan HD+ ekran od 5,7 inča nudi izuzetno brzi odziv na komande, uz raskošne boje, ali i odličan prikaz slike na otvorenom. Tesla Smartphone 9.1 Lite pruža zaista uzbudljiv vizuelni doživljaj. Uz to, on vam otkriva novu dimenziju komfora na dlanu, uz idealnu proprociju od 18:9, po prvi put u Tesla ponudi!

Miravision tehnologija omogućava podešavanje boja shodno potrebama korisnika. Funkcija automatske regulacije osvjetljenja štedi bateriju tako što osvjetljenost ekrana prilagođava spoljašnjim uslovima, za impresivan prikaz u svakoj situaciji. Padovi telefona često nose rizik od manjih ili većih oštećenja. Kod Tesla Smartphone-a 9.1 Lite taj rizik je smanjen na minimum, jer je njegov ekran zaštićen od grebanja, a dolazi i uz silikonsku masku.

Specifikacija Tesla Smartphone 9.1 Lite

• Fenomenalni HD+ IPS ekran od 5,7 inča • Odnos strana 18:9 • Moćni 64-bitni MT6750 procesor sa 8 jezgri, savršeno usklađen sa radnom memorijom od 3 GB i prostorom za skladištenje od 32 GB

• Android 7.0 Nougat • Dual cameras tehnologija sa zadnjim kamerama od 13MP i 5MP za vrhunski kvalitet fotografija • Senzor otisaka prstiju • Baterija od 2800 mAh • Podrška za brzo punjenje • Podrška za superbrzu 4G mrežu • Podrška za dvije SIM kartice • Poklon-slušalice

Moćan procesor za moćne performanse

Moćni osmojezgreni 64-bitni procesor obezbjeđuje brzo i kvalitetno izvršavanje zadataka bez ikakvih zastoja. Njegova savršena usklađenost sa radnom memorijom od 3 GB obezbjeđuje visoku efikasanost u radu, pri čemu simultana upotreba velikog broja aplikacija ne predstavlja nikakav problem. CorePilot tehnologija osigurava besprijekornu izvedbu multimedijalnih sadržaja koji zahtijevaju velike grafičke resurse, dok u isto vreme održava efikasnost baterije. Zahvaljujući Mali T860 grafičkom procesoru, multimedijalni doživljaj zadovoljava najviše standarde, a igranje i najzahtjevnijih igrica teče vrlo glatko.

Android 7 Nougat

Tesla Smartphone 9.1 Lite dolazi sa aktuelnim Android 7.0 operativnim sistemom. Njegova savršena optimizacija omogućava maksimalnu uštedu baterije pri obavljanju svih zadataka, a još jedna novina je i Dual screen opcija koja omogućava podjelu ekrana i paralelni rad u dvije aplikacije.

Dual cameras tehnologija

Tesla Smratphone 9.1 Lite koristi Dual cameras tehnologiju, tako da vrhunske fotografije više nisu rezervisane samo za vlasnike profesionalnih foto-aparata. Uz dvije kamere od 13 i 5 megapiksela možete da snimite dvije različite pozicije iste scene i kasnije odaberete onu koja će biti primarna, uz istovremeno zamućenje one koja nije izabrana. Kada se iskombinuju, dvije kamere mogu da obuhvate više prostora i obezbijede širi kadar. Ali to nije sve, jer za najbolje selfije, tu je i prednja kamera od 8 megapiksela.

Bezbjednost na najvišem nivou

Smartphone 9.1 Lite opremeljen je senzorom za otključavanje telefona putem otiska prsta. Senzor prepoznaje otisak u vrlo kratkom roku i uz veoma visoku preciznost, pa je praktično nemoguće da iko osim vlasnika pristupi sadržaju telefona. Fingerprint senzor nalazi se na tasteru koji je pozicioniran na zadnjoj strani uređaja, a senzor registruje otisak u opsegu dodira od 3600.

Brzo punjenje kao standard

Uz odličnu bateriju od 2800mAh koja uz Android 7 Nougat obezbjeđuje sjajnu autonomiju uređaju, Tesla Smartphone 9.1 Lite podržava i Quick charge, odnosno mogućnost bržeg punjenja telefona pomoću originalnog punjača sa USB type C priključkom.

Dual SIM i 4G prenos podataka

Uz podršku za 2G/3G/4G veze na obje SIM kartice, pristup internetu je brži, uz veće brzine prenosa podataka i bolju pokrivenost signalom. Pored toga, tu je i Dual SIM funkcija koja omogućava upotrebu dvije SIM kartice. Zahvaljujući tome, možete potpuno odvojiti privatno od poslovnog i uštediti na putovanjima koristeći lokalnu SIM karticu.

Slušalice kao bonus i to nije sve...

Tesla Smartphone 9.1 Lite dolazi sa slušalicama koje isporučuju izuzetno kvalitetan zvuk, a ima i notifikacionu LED lampicu koja signalizira propuštene pozive, poruke i druga obavještenja. Gdje god da se nalazite, GPS vas neće iznevjeriti, a uz a-GPS i GLONASS podršku, precizno navođenje do željene lokacije je zagarantovano. Interfejs je prilagođen redizajniranim ikonicama jedinstvenim za Tesla telefone. Galerija sadrži fotografije visokog kvaliteta i velikog formata. One otkrivaju ljepote naše zemlje i regiona i idealne su kao pozadina ekrana. Tesla Smartphone 9.1 Lite nudi i ringtonove koje su za Tesla telefone specijalno kreirali vrhunski domaći kompozitori.

"Isprobajte ga i uvjerite se u mogućnosti ovog fenomenalnog uređaja. Potražite ga u maloprodajnim objektima naših poslovnih partnera, a detaljnu specifikaciju pronađite na našem web sajtu", izjavili su iz kompanije Comtrade Distribution.