Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nije to zlatnik da ga testiraš griženjem he he
🤤 Jebeš bateriju, kako prođoše zubi !?!
Puce k'o kokica
Iphone  naj telefon svih vremena
od smrti steve jobsa nikad više nisam kupio iphon... ovaj novi šef je jednostavno pohlepna drolja koja minimalnim izmjenama traži nerealbe cijene za aparate... mene to ne zanima.... apple je poslije jobsa postao smeće...
Imat ce stomatolog posla.
Mislio sendvic!
Apple je puko
Necete unistit jabuku, djaba vam! Hahah apple da izbaci frizider od 32.000 km prodavo bi se bolje od ostalih, masa/ globalno gledajuci prodaja + kvalitet = cijena. I to je tako! Ovo su sve mislim pokusaji da se apple gurne dole al tesko :-)
Ma jok kakvi samo samsung ima problem sa baterijama, ovi ce jos ubiti koga sa ovim isil special pack.
gladan papak .... jeftine kineske kopije uvaljuju umjesto originala ...
nije njemu nista, vise ova cura najebala
Terorista.
Testiro covjek, da nije ovdje pukla, pukla bi u telefonu.
Iphone 8 battery kit, special isil edition😆😆😆