Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozda i hoce, ali samo dok joj ne iskljucim struju..
Samo što AI inteligencija ne bi postojala bez čovjeka. I kliješta su sposobnija od čovjeka koji ih napravio jer koji čovjek na planeti može noktima izvuću ekser iz drveta? Ili šakom ili glavom bez čekića zakucati ekser u drvo?
Pa i nije to uspjeh ako uzmes vecinu nas, kad smo glupi ko k.
Fočak ce i to prevazići.
Ko slusa vise ovog tokmaka i lazova. Sve je owtvario na lazima, tako isto je govorio i za svoj FSD i 2017 cemo imati robo taxi? Pa onda 2018 pa ne ipak 2019. 2020 100% i evo nas u 2024 Pa gdje su 🤣🤣🤣🤣
Nema Musk dobre namjere prema covjecanstvu i ne radi ovo zato sto zeli unaprijediti svijet nego ga kontrolisati
Moj ti, Elone, već sad je pametnija od svih nargilaša.
amin jarabel ale min
da Bog da, al trenutna AI je baza podataka a ne inteligencija
Malo sutra. Neki Dan sam se salio sa Whatup AI. Kopirao sam mu sam sto je meni pisao... nije skonto vec se je sa sobom posvadjao... eto koliko je pametan.
Od tebe sigurno hoce
Nije teško biti pametniji od čovjeka. Samo već je kasno za čovjeka kao vrstu...
Mislio sam da je korektan ali ga je pod svoje uzeo Zionisticki Lobi pa blokira sve vezano za Palestinu na X-u. Prodana duša
Najveći sarlatan i prevarant tj prodavac magle modernog doba
Haj ne bi li radila umjesto nas a mi da odmaramo i putujemo svijetom 😀