Proizvodit će ih mala španska firma
4
Mozilla predstavila prve Firefox pametne telefone
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebo bi i klix izaci sa smartfonom
Autoru ovog clanka: pise se Symbian.
analiticara mi je pun donji dio ispod pupka!!!
Na prvi pogled previše liči na iPhone... Al' inace je veoma dobar telefon.
Symbian je davno prno u sisu. A pod HTML 5 valjda misle na HTML, JS, CSS plus Canvas. Inace meni je Android peglativan, previse "boiler platea" da napravis bilo sta, tesko se naviknuti poslije JAVE ME.
ovaj bijeli je ljepši mada i drugi mi se svidja rado cu kupiti jedan jedva cekam da izadju i u nas ako vec nisu :)
Tako je sve se vrti oko mobitela, više raditi nitko neče nego čemo samo tipkati po mobitelima i portalima..
Sve je u cijeni. Ako budu cijene ispod konkurencije, npr. ovaj slabiji model Keon ne smije prelazit cijenu od 200km, samo niže. Inače ako budu nabijali cijene, u startu su osuđeni na propast. Jer ako već kupujem skupu igračku, prije ću kupiti nešto već isprobano, s dokazanom kvalitetom.
Programski jezik HTML5 hahaha
@husnija: ja ba hahahahah Dobri su telefoni, al opet nece moci nadmasit android. Jedini OS koji ce nadmasit android ios ce biti ubunut :)
Programski jezik HTML5 :)