Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moze i bez fb i google-a, ali bez klix-a ne...
Brave koristim vec par mjeseci i daleko je brzi od Chrome-a. Ali, an neku "privatnost" sa Brave mozete zaboraviti, jer nije nista drugo nego dosta brzi Chrome koji blokira Addove.
Brave koristim vec par mjeseci i daleko je brzi od Chrome-a. Ali, an neku "privatnost" sa Brave mozete zaboraviti, jer nije nista drugo nego dosta brzi Chrome.
neko zivi i bez el.energije, je bo i google i fb
E moj Armstrong, za 6 mjeseci ili malo vise kad te tvoje zamjenske platforme dostignu broj korisnika, morace kao i FB i Google da prodaju informacije da bi prezivjeli. Toliki konglomerati ne zive samo od marketinga.
Tu su sve neki dokazi a svi znamo da ne moze.
Sto je sigurno moze se Bez BiH.
Ali bez klixa ne moze 100%
Bez facebooka se moze skroz, a google mozes zamjeniti nekim drugim pretrazivacima, ali opet ti niko ne moze garantovati da su bolji od googla.
@objektivno123, ima ljudi kojima je živjeti bez Google, FB i Klixa isto kao da im kažeš da žive bez zraka, vode i hrane.