Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
satelitski stari telefoni najjace brate....nema tiktok facebooka itd sran*a .... miran covjek ba :D
Da jos bolje prate korisnike ionako sve zivo je ispregledano na telefonu. Da placam uslugu za nesto sto jos uvjek samo radi u Americi.Mozda su pustili negdje u Evropi. Ne daj Boze kad dozivis nesrecu i ne mozes se pomaci kako da ja pozovem pomoc? Izadem iz auta kao duh i uperim telefon prema nebu jel? Tito mrtvi.
Nisam pobornik teorija zavjera i slicno ali ne znam jel se kome desavalo slicno, dakle pricamo o nekom proizvodu koji nije uopce predmet iz svakodnevnice, nisam pretrazivao uopce preko moba, i skrolam kad mi izbaci taj proizvod. Cak nije prvi put. Ne znam jel se slicno jos nekom desavalo.