Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Interesatno, ostaviti posljednju poruku...lijepa ideja ali: ja licno zelim na onaj svijet preseliti uz \"La Illahe Illelah\", a ne uz jedno s*anje 21 stoljeca zvano \"FaceBook\"..
Chipove sa Texasa ostavljam braticu Ibri, a farmu na koristenje sesticni Fati.
Ja svaki dan moram se pravdati FB dasam živ :D Uvijek tihić,čović,dodik i ostala bagra klikaju dasam mrtav
A zasto je na ovom portalu moderno uvijek popljuvati sve sto ima veze sa facebookom?
Dobar fazon :D
Ja nisam našla ovu aplikaciju, neka mi neko da link.
Masonska posla - malo im informacije zivog covjeka daj da vidimo sta bi zelio i kad umre. Sto je najgore ljudi im daju te sve informacije.
Follow the white rabbit...
Zasto se to ne bi nastavilo i dalje ostavljati na papiru nego mora biti ovako javno? Niko nema nista protiv oprostajnih poruka, ali ovo prelazi sve granice.
morbidnost nije moralni stav - morbidno ne implicira da je nesto dobro ili lose, samo da ima veze sa smrcu
Sviđa mi se...za kraj pošalješ sve u p....m.... hahahahahah i razguliš 3m pod zemlju...
Ovdje je greska jer je saiks u naslovu naveo da je Morbidno! Takvo nesto se ne bi trebalo tako raditi. Oni koji pisu vijesti ili ih saopstavaju nemaju sta da dodaju svoje misljenje. Ali smo vec davno shvatili profesionalnost ovog portala. :))
e swasta,..u danasnjem vaktu swe poludilo :......
@unknown24 daj nam link da mu napišemo na zid rip
pa ovo ce raja non stop mijenjat...prilagodit raspolozenju. joojj ne daju covijeku mirom ni umrijet`....
bo le sno. . .
@Juice znaci prije si stavljao na fb - Jeo sam to i to... ccc ajd, drago mi je zbog tebe... gledam ovakve likove i vec do godine ocekujem da se pojave drustava anoimnih fejsbucara... Ono - Hello my name is Fikret and I\'m addicted...