Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoguce !!!! niko ih nije ugrozio nece ni oni!!
buducnost kucne zabave je steambox.
Probajte igrati mc4 na androidu(u mom slucaju na nexus7) pa ce te vidjeti snagu androida u odnosu na ps3 i sl.Nema razlike u kvalitetu.Tegra 3 su odlicni procesori, i svako ko kaze da ps3 i sl nema konkurencije, nema pameti u glavi.Nexus pokrece tegra3 proc.(quad core 1,3 Ghz, 1 gb rama). :)
Mislim da je neko zaboravio Steam Box...
oo, you're in wrong! OUYA willl rock.
Pa svaki jaci mobitel ima otprilike snagu ko ove konzole. PlayStation i Xbox su druga skroz klasa. Ne moze se Angry birds i Gran Turismo ili Gears Of War porediti , ni opticki ni finansijski.
Ma ovo je bzvz, i u proslosti je bilo ovakvih pokusaja, PS i XBOX su majka sto se tice konzola, ovo ostalo je sitna buranija