{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Mobiteli za jednokratno korištenje

S
9.2.2007. u 10:42
0
0
Mobiteli za jednokratno korištenje
0
Mobiteli za jednokratno korištenje
Motorola Inc. definirala je koncept niskobudžetnih mobitela koji su namijenjeni osobama koje su preplašene telefonima pretrpanim raznim opcijama, objavila je ova kompanija sa sjedištem u Chicagu.
''Težimo tržištu od potencijalnih milijardu korisnika mobilne telefonije", izjavio je potpredsjednik Motorole Steve Lalla u vezi sa novim konceptom Motofone mobitela.

''Tih potencijalnih milijardu korisnika'' predstavlja širok spektar osoba – od ribara u Indiji do starijih američkih korisnika – koji su zastrašeni telefonima sa kamerama, MP3 playerima i ostalim napravama'', objasnio je Lalla.

Ben Wood, telekomunikacijski analitičar britanskog magazina CCS Insight, izjavio je da je Motofone „razorna tehnologija“, koja će imati važnu ulogu u državama u razvoju.

''Telefon je dizajniran za tržišta koja se tek pojavljuju, a to znači da će bilokakav interes korisnika biti veliki uspjeh za Motorolu'', izjavio je Wood za Chicago Sun-Times.

Wood je naglasio da je kupio nekoliko Motofone mobitela u Indiji po cijeni od 37,5 dolara.

On kaže da će ovi Motorolini modeli postati ''jednokratni telefoni, kao što postoje i kamere za jednokratno korištenje'', a koje će roditelji kupovati na automatima i davati djeci kada ona odlaze na kampovanje ili koncert, pa neće morati brinuti da li će telefon biti izgubljen ili ukraden.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koju aplikaciju za dopisivanje najčešće koristite?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: