Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iako postoji bravo za bh pametnu mladost
Od kada se na Bosanskom jeziku kaže Montenegro, Serbia, France? I kako mislite realizovati "pruža informacije sa domaćih portala a vezane samo za tematiku koronavirusa" kada su takve informacije autorsko djelo portala?
bravo za nesto sto vec postoji u deset put bolje izdanju
@MaksDizdar napravi ti ne laprdaj
Naravno cestitke za ideju i realizaciju!
Ovo ce nam biti i buducnost,-DIGITALIZACIJA-Ocigledno je nekome u interesu da kontrolise svijet !. pretnja su stariji ljudi- a ustvari oni su samo prepreka nekome? Ovo je tek pripremni period digitalizacije sta nas jos ceka. Dakle ovo je projekat u kome ispastaju stariji,koji se ne razumiju u tehnologiju. Na mladima svijet ostaje. Skole,fakulteti,posao,kupovina,placanje,sve se odvija virtuelno. Neka nam je Bog na pomoci.
Druže popij kocku vode i čašu šećera, nije toliko strašno.