Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odoh ga pitat na twitter da mi pozajmi 20 km
Ono fino vrijeme kad auta nije bilo, nego fino konja upregnes i na poso...fina vremena...
Misteriozna sirotinja na aparatima
Teslin tajni plan je novi Tesla model sa V8 motor sa unutrasnjim sagorijevanjem. Dok nafta tece sve ove igracke na baterije ce biti neprofitabilne, bez obzira koliko "kul" bile.
BOSNJO SE SPRDA O TESLI, A TESLA 2015 PRODAO AUTA ZA 4 milijarde Dolara??? To je tacno 8 puta Elektroprivreda BiH!
SMRDINE opusti se.
Jes' on meni lud lik :D Koga boli briga ba, izasli Pokemoni. Radije nek izda skriptu za lakse lociranje rijetkih. Sheesh.
Napokon sam iscipao grabovu kladu i složio 25 metara drva na 11 sprat za čitavih 17 maraka, daa daaaa, napravio sam pravi pos'o!
Mister No.
sreća pa je tesla otišao...da je ostao bio bi četalj...
studirao bogosloviju i kad je treb'o da mandrkne otac mu obeća ispuniti poslednju želju...i on se razhaviza, skont'o da je prevesl'o starog@Tarzanbegovic
...u ovijeh našijeh "dobrih bošnjanskih" nacionalista, ništa ne smi bit starije od holidej in-a...džast prajsles.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovaj Elon Musk mora da potice iz nebeskog naroda, samo lazi i podvale a malo malo zbog njega neko strada
Lazi? Je li ti znas da on osnivac PayPal-a i samim tim multimilijarder? Osim toga: kome pripada Space-X ??? Elon Musk je jedan od najkreativnijij milijardera, a prao je tanjire. A sta ti radis bijedo, osim sto ga pljujes?
@Sarajevo_sg perem tanjire..znaci tisu misu da te ne satarem i tebe i elona kad postanem multimilijarder
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Možda Tesla motors nije budućnost automobila, ali automobili po konceptu TM-a zasigurno jesu. Ovo je prekretnica u tehnologiji i korak ka budućnosti. Mi Srbi smo svjedoci svemu tome i konačno ulazimo u treći milenij poslije hrista, ukupno 17-i od našeg postojanja.
WTF
ne preskakati terapiju dragi serv tj iranac sa kakvkaza inace doslje na balkan a tek sa otomaskim carstvom naseljena vlahadija i u Bosni
PRIKAŽI ODGOVORE (8)