Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Comic Sans je komičan.Svidja mi se kao na ovom sajtu font Aclonica http://webllena.com/
Ovo licno mogu da potvrdim. Kod jednog profesora sam sa predavanja pohvatao jedno 30-40% ispita - covjeku prezentacije sve ispisane u Comic Sansu. Bilo mi je simpaticno i nesvakidasnje, prije svega. Ima tu i do samog predavaca, doduse, ali eto. A daleko od toga da je ruzan font, samo je neozbiljan, jer je namijenjen za stripova i crtanih filmova. Iako sta ce nam stalno ozbiljnost, nama fali opustenosti cesto.
Ugly Sans ;)
comic sans je tito :))
Comic Sans nije "ruzan", samo treba znati za koje potrebe koristiti taj font i njemu slicne. http://www.comicsanscriminal.com/ Ne morate bukvalno da prevodite strane članke,...
Pustim im ja tihomira na njihovo istraživanje i za šta oni platu primaju. Sama pomisao da na nekom sastanku pored svih problema u svijetu, jedna komisija može predložiti "Ovaj font, to je mina koju treba istražiti. Kornjače, uzmite opremu i juriš."
Najbrze se uce psovke, nema veze na kom je jeziku, nema veze dali citamo ili cujemo, odma psovku ukapiramo.
Comic sans je ok font 😂
ko još čita...ja čitam samo do 160 znakova, sve poslije toga ne čitam
a po cemu je ruzan? meni omiljeni font za ppt..
times new roman bi trebali ukinuti skroz, ruzan, dosadan. dobar je jedino kao lijek protiv nesanice
Ja sam radije za psovanje ,drogiranje i ispijanje alkohola