Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pjanic ambasador PESa, a onaj sarlatan sa 7 imena Savic iz Lazija koji je prije SPa vrijedio milijardu eura, danas ovo moze samo sanjati.
@JahacMagle2019 Ne loži se bez veze, ambasador je zato što igrom slučaja igra u sa Kristijanom. Baš je Konamiju stalo do Pjanića :D
@JahacMagle2019 nema potrebe da ikoga vrijedjas
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nas mirke ❤👏👏👏
Bit će nenine hurmašice na kaveru.
sto vise disslikeova skupim to znaci da ima bas dosta glupana sto igraju PES a ne FIFU cao mali konami
To znači da Konami ima pravo na ekskluzivno korištenje Juventusovog imena, grba i opreme, tako da ih konkurentska igra FIFA neće imati na raspolaganju. Kvazi novinari bolje nepisati nista, nego ovakvu glupost, da ste se bar malo raspitali znali bi da FIFA ima sve na raspolaganju osim stadiona. Primjer je Barcelona zadnjih godina.
Na Fifa 20 neće biti više Juventus nego će se zvati Piemonte Calcio. Neće imati originalni logo ali će ipak ostati original igrači.
Svaka cast Pjanke! Velika stvar!
Bosnjacka ekscelencija !
sve je jasno...
Sace sve sokerane izbacit fifu hehe
Nece biti na coveru, ovo klix izvukao iz konteksta...nisam hejter ali tako je
soker je puno bolja igrica realnija, ali ih fifa gazi u svim drugim segmentima od postavke taktike preko licenci i ostalih zaebancija
@KingSA PES je PES.
@KingSA To moze rec samo ko je igro soker citav zivot i onda odigro 10 minuta fife i reko 'de meni upali ono sto sam naviko'... Fifa je realnija dosta os sokera i mnogo vise zavisi od tebe nego kad igras soker. Soker je previse skriptiran dok fifa daje mogucnost za dosta vise randomiziranja odbijanja i kretnji lopte.
Jedva cekam 😍🇧🇦
Like koje za PES 2013 ;)
Zar nije preso Pjanic za 100 milioncica u PSG?
Pes grohno, fifa prekucala sa licencama
Malo se informisite. Nije vise PES!!! Izguglajte kako se sad zove ccc