Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se drugoj ,,MININOVI,, Lepsoj i Vecoj!!!!
Bolje da pohapse ove pirate kod Somalske obale nego što diraju ove iz Holandije...baš su pederi ovi sudovi
podrzavam: ne dajte se braco pirati! Pocinje me biti strah ove borbe protiv piraterije :( ali također, kao svi warez publisheri, kazem da ako zaradjujete od softwarea koji koristite, platite ga;) (filmovi su drugo, zarade 300 do 400 miliona vise nego uloze, najmanje, i opet se zale) pa djeco ovo je katastrofa...
Pocinje me biti strah ove borbe protiv piraterije :(
ne dajte se braco pirati!
velika razlika izmedju MN i TPB je sto je tpb tracker a ne samo torrent search site kao MN. tpb kao i eztv su uveli magnet tako da trackeri vise nisu potrebni. borba se nastavlja :O
I to je privremeni prekid mininove.Katanac dok ponovo ne puste sajt sa neke druge lokacije.Pirate Bay ide iz Ukrajine a mininova?
vidim ja sinoc nema sanse da skinem the hangover, pise fol uredan film a kad ga u toku snimanja otvorim sa VLC playerom obicno bude neka budalastina od 700 MB koja nema veze s filmom.
super, sad če madona i ove kao madone da se malo obogate
Roknut cu se
i tako ce propast\'