Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Sarajlija1979 Ahahahaha... Povelja kulina bana koja pocinje sa "u ime oca i sina i svetog Duha" a zavrsava sa "Neka mi Bog pomogne i svo sveto Evandjelje"?? Eto jos dokaza ko ste i sta ste zapravo. :) Inace, povelja je pisana latinskim jezikom jer se kulin ban obraca dubrovackom knezu Krvašu. Dubrovcani su tada koristili latinski jezik.
Otrgnuti smo, a nismo prihvaćeni.  S nejasnim osjećanjem stida zbog porijekla, i krivice zbog otpadništva, nećemo da gledamo unazad, a nemamo kud da gledamo u naprijed, zato zadržavamo vrijeme, u strahu od ma kakvog riješenja. Preziru nas i braća i došljaci, a mi se branimo ponosom i mržnjom. Htjeli smo da se sačuvamo a tako smo se izgubili, da više ne znamo ni šta smo. Nesreća je što smo zavoljeli ovu svoju mrtvaju i nećemo iz nje. A sve se plaća pa i ova ljubav..."
tesko, snimci iz zraka su jako stabilni a dron ove velicine tesko to moze postici, trebao bi imati neku super stabilizaciju a s obzirom na velicinu tesko da ima gps u sebi, barometar ga ne bi mogao drzati ovako stabilno ... tesko ...
Mislim da će im odmah poslije tvoje analize dionice vrtoglavo pasti. Šteta što nisi prije iznio u javnost ove nevjerovatne činjenice. Ovako su se mnogi svjetski stručnjaci nepovratno obrukali.
@Henry Chinaski Ako ti smeta ne citas, jednostavno je. Drzi se foruma.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)