Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam jedan u kuci, lumia 530..nece je niko zbog windows..
ja vake gubim ko kisobran
imal neko informacije o specifikacijama 950tke očekivano vrijeme trajanja baterije i dal ima ikakvi šansi da se dodze do office za dz mislim na telefonu... ako zadovoljava ove uslove vrijedi čekati do decembra jer mislim da je to realno vrijeme pojavljivanja kod nas na jednom od mobilni operatera....
nije lijepo da nekog nazivas magarcem ako fino pita za informaciju nikada se nisam susreo sa win telefonom i pitao sam za mišljenje a ne da me neko vrijedza ako je neko kenjac ili tovar onda bi se ti moga naći u priči sa takvim ponašanjem čak je MULA kompliment za tebe...
Microaoft je opasno poceo razvijati ove telefone, prave od najjeftinijih do najskupljih, za sve slojeve drustva. Jos samo da ljudi shvate da su jako kvalitetni telefoni i da ih prestanu izbjegavati, mogli bi postati vodeci na trzistu..
Citao sam da ce na Windows 10 biti kompaktibilne sve android aplikacije, tako da je i to rijeseno. A sistem kao sistem je veoma stabilan, bez sjeckanja, sve ide glatko cak i na 512mb rama (govorim za windows opcenito, i 7 i 8 a sigurno i 10).
Ne znam šta misliš pod slabim storom?! To što nema bezbroj aplikacija koje ti ni za šta ne služe, poput 200 varijanti baterijskih lampi i sl. U biti imaš sve što ti treba, osim Google alata, ali to je valjda i logično :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ove Nokie sada samo i jesu to... Za one koji ne mogu kupiti LG, Samsung, Iphone...
Pa i ne bas, pogledaj Lumiu 950 koja ce tek izaci, po mom misljenju stavljaju najrealnije cijene.. Samo vecina izbjegava windows zbog slabijeg storea od iOsovog ili androidovog, ali kad izadje 10ka i to ce biti rijeseno. Takodje vecina kupuje telefone zbog imena, da bi se pohvalio kako ima Galaxy S6, LG G4, iPhone 6, nebitno, a ne zbog potreba. Mislim ono neko te pita koji telefon imas ti kazes Microsoft Lumia, ma daj sta ce ti to sranje, a ustvari i ne znaju kakvi su to telefoni i da su kvalitetniji i bolji od pola Android ili Appleovih telefona. Da se razumijemo, i ja sam mislio da Windows telefoni ne valjaju, dok nisam prvo kupi tad Nokiu Lumiu 800, nakon nje 920, trenutno koristim 520, a uskoro cu kupiti 640XL, po mom misljenju odlican telefon za sve sto mi treba, 1GB ram s windowsom vise nego dovoljno, 13mpx Zeiss kamera, 5,7 inch display (ne mogu vise ove male, ova 520 me ubija u mozak zbog "velicine")..
Kod nas ce brat bratu biti 500km..
Nasi ce nabiti cijene, imamo najskuplje telefone u Evropi.