Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bih ga nikad uzeo. Da mi ga daju - Win8 je smeće. Win7 će ostat na mom kompu jos dugo vremena ako nastave ovako.
Win 8 je puno brzi od Win 7, a ostatak je maltene isti, doduse Win 8 je malo bogatija verzija Win 7 sa greskama, ali ce to Win 8.1 dosta ispraviti. Svejedno, oni koji nemaju Win 7, nece nista izgubiti ako ne kupe Win 8, osim mozda brzine, ali za razliku od Win 8, Win 7 maltene savrseno funkcionira.
Win 8 nudi mnostvo poboljsanja u IT pro okruzenju (bolji i sgurniji NTFS, refresh /restart, Hyper V 3.0, search, Metro, brz pristup podacima, brzi deployment, direct access, branchcache, radi na istoj arhitekturi gdje i Win i to mnogo brze, boot proces brzi, trusted boot itd). Oni ciji se posao krece na klikanju po fb, youtube i post-anju,eventualnom koristenju nekih aplikacija ce reci da ne valja. Jednostavno treba oci usmjeriti na sve strane. LP
...zasto uvijek misle da ako je manje klikova da je to nužno bolje... to je retardiranje sistema ...isto ko sto su uništili sve dobre kompjuterske igre i simulacije...danas je sve ardaidno, do besvijesti simplificirano isto kao i filmovi... ono da moze igrati beba od 2 godine i dedo od 60...
Svaki vendor tezi ka pruzanju jednostavnosti u korisnickom i poslovnom okruzenju, te je ista jednostavnost razumljiva, obzirom da ce privuci vise korisnika.