Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svake godine izbacuju novi Windows, a prije je to bilo svakih 4, 5, samo da im je para pa ko proizvođači mobitela da naprave milion serija umjesto par kako treba.
Bosanski operativni sistem Godina je 2050, Bosanci su odlucili da kreiraju sopstveni operativni sistem, prema nezvanicnim izvorima, zvace se: "Pendzer 2050". Nakon sto su kreirali taj sistem, dali su ga da se testira koji mesec... Ali posle nekoliko dana osoba ga vraca! Kada su ga pitali zašto,on im rece: • Kada ubacujem USB-Stick sa zadnje strane on mi izbaci poruku: "Ne zabijaj mi ga odpozadi!" • Kada ubacim orginalni CD, on kaze: "A, sta, nestalo je pirata?" • Kad hocu da ocistim unutrasnjost kucista, on kaze: "Ne skidaj me, stidljiv sam!" • Kada surfujem netom i gledam pornografiju, on kaze: "Sta mislis kad bi ovo tvoja stara videla?!"
...dragi klixe, živ bio, otvorder nekada komentare i na ljepotice :)
Nemoj tako, omakne se ponekad, mada kasnije komentare izbrisu ali nema veze. :)
...mogli bi vala komotno...upristojilo se klixčanstvo :)...onako, sve u naznakama :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Windows 10 je rješenje
Sl text koje trebate prekopirat je opet sa Softpedije za koji su govorili analiticari citirajuci novog direktora MS navodeci da ce MS uskoro morat zapocet praxu besplatnog davanja Win. OS, a da ce napracivati ostale uslige i pakete kao sto su Office.
Imam rješenje za njihov Win8 problem. Neka ga ukinu i neka nam vrate XP.