Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
microsoft je izmislio sve bitnije programe tako da ce sigurno uspjeti bit konkurencija androidu kojeg polahko al sigurno djeca zatrpaju smecem tako da android nece kupovati ozbiljni ljudi
hahah kazu Surface bi mogao biti konkurencija iPad-u...bar se u tom segmentu uvijek znalo ko kosi a ko vodu nosi
Mislim da je microsoft imao najvecu sansu u doba smartphone pocetaka da napravi mega posao, ali iz nekog razloga nisu reagovali na vrijeme i sada je poprilicno kasno. ios i android su preuzeli ulogu najboljih operativnih sistema za smart uredjaje isto kao sto je za desktope windows... Zamo mi je sto nisu uspjeli napraviti bolji posao.
Windows phone od 2008 ali nisu ulagali dovoljno u projekat.
Uvijek ce biti zadnji izbor
Lumia :x
...e sad sa win 10 konačno i microsoft kreće u pravu akciju sa novim telefonima :-)
brat bratu, nema ni 8.1 mahane
Kad djeca komentarisu stvari koje mozda nikad nece kupit 😊