Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cijela poslovna ideja Microsofta se zasniva na TUDJEM RADU.
Pa MS krade otkako postoji, tipicna taktika je probaj otkupiti kod za mizerne pare, ako ne uspije sjebi kompaniju koja ga je napravila sto i nije problem kad imas milijarde i onda mazni kompletan kod bez problema. Zalosno je sto 90% korisnika i nema pojma sta koristi i zaboli ih za to, a u BiH ionako sve na pijaci ima a da su uvedene kazne za pirateriju ko u USA onda bi se ljudi sjetili Open source programa itekako. Ionako vam 80% vase pornjave koju gledate ide na Linux serverima, niko nije lud da stavlja ozbiljne stvari na Windows... svijet bi davno propo da je tako.
ja samo mogu reci da se divim microsoftu i pored miliona, ali doslovno, miliona napada na sebe i na svoje proizvode i dalje imaju glavnu rijes sto se OS-a tice da se ovako nesto radilo bilo kojoj drugoj firmi dosad bi bila prah i pepeo
Rade to godinama,sta je afera,to sto je sad neki sliepac otvorio oci? Dajte ljudi,uozbiljite se.....
HA HA!!! Hoće li njih ko kaznit\'?!?