Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Win 10 je jedino dobar zbog podrške novih aplikacija i tehnologija. Ali mu ne valja izgled. Najgori su mu taskbar, teme, start menu, i ove nove aplikacije kao Settings i Store Apps uključujući calculator itd. Nema podršku za skrolanje preko synaptics touchpad, start menu kockast, bijel ili crn, teško pofatati i poredati ikone, spor, morao sam instalirati alternativne taskbare i start menije kao iobit start menu 8 i 7+ taskbar tweaker...
@ZdravoOko Ne slažem se.. Windows 10 je odličan i najbolji do sada.
Ja se ne razumijem ni u jedan Windows ali pošto sam kratak sa parama ostajem na 7 - ici dok ne legne koja valuta 🤣😂
Najbolji operativni sitem svih vremena, osim mozda XP je u nekim stvarima bolji...
Jeste ako živiš u 2009. godini. 2020. je, vrijeme je da se ide naprijed sa tehnokogijom. Da se Bošnjo pita, mi bi i dalje gurali Windows 98 jer jbg, Bošnjo zna šta je najbolje..