Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..i opet je iMac zakon..dzabe im..
Eh da mi je tih para :/ Baš mi ovako nešto treba
fin bogme nema sta
Takmice se u industriji u kojoj vec postoji neko mnogo bolji od njih i nikad nece imati prodaju zadovoljavajucu kao Apple sto se tice dizajnera!
HAHAHAHAHAHHAHAH, glup si.
@Osvetnik iz tame nije on neg si ti , da si imao prilike da radis na mackintosu i vidis njegovu grafiku nebi se tako smijao nego bi rekao covjeku svaka cast na komentaru. inace je mikromeki izgubio od linuxa na svim poljima , od servera do mobilne telafonije pa mu je samo ovo preostalo da radi.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
olovka s baterijom koja traje godinu nesto ne vjerujem
nasem covjeku nista ne valja pa ni ovo. Ovo je masina masincina koja sluzi svrsi ljudima koji se bave dizajnom ili slicnim. To sto kosta 3000$ ne znaci da nema ko kupiti, a to sto smo mi fukara pa ne mozemo kupiti zahvalite se sebi i onima za koje ste glasali. Dakle nije za hakere koji pametuju da je los OS Microsoft, niti je za gamere koji mogu kupiti nesto za manje para i takodjer da bude bomba niti je za sminkere koji misle da je jabuka sve na svijetu...
kupovat ce se i kod nas... kad masa raje ima telefone od 1500KM sto onda firma koja se bavi grafikom nece dati 3000$ i za 2 odradjena posla otplatiti ulozeno
Svako je sam sebi kriv sto je fukara, oni za koje smo glasali nemaju nista sa tim.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba ovo kupit, kad spadne cijena ispod 1000
Samo jos da ima normalan operativni sistem..
BSD?
Pa naravno da koristi normalan operativni. Misliš da će koristiti smeće kao što je Linux na kojem 80% stvari ne radi što bi radilo na Windowsu? De hljeba ti ne rise.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)