Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali sto jest jest imaju najjavi gamepad.
Kada ce bosanci pocet igrati vise nepoznate igre. Stalno pricate o GTA. Ima tako puno dobri igra/digitalne avanture. Gdje Metal Gear Solid, ili neki dobri stari JRPG kao Suikoden ili Chrono Trigger. Ili dobri indie igre kao Obra Dinn, Gris, Hollow Knight, Disco Elysium ili Celeste? Hrvati su napravili Serious Sam i jedna dobra filozofska puzzle igra sto se zove The Talos Principle, i mozes uklucit tekst/glasovi na hrvatskom. Yebo vas GTA non stop
Sta ti znas sta je GTA
Ovo izgleda ko frizider, a ps5 izgleda ko ruter. Bezveze oba dizajna.
Nekome dizajn smeta, ali je praktičan. Duplo manji od ps5. Odličan za sistem hlađenja. Ps4 je bio strašno bučan za razliku od xbox one. Vjerujem da će i ovaj biti tiši. Performanse su bolje od ps-a. Imaju i oni svoje adute, mene kupuje Xbox Game pass. A Forza Horizon je svijet za sebe. Ako predstave game play od GTA 6, bit će ludilo
@opp GTA fransiza je haman veca nego obje konzole tako da, kada i bude vrijeme da predstave naredni, Rockstar ce sam birati gdje i kako ga predstaviti. Bilo koja od kompanija bi morala izdvojiti nerealne pare da kupi ekskluzivitet na mjesec-dva.
Nista ruznije nisam vidio ovi Ameri fakat ne znaju dizajnirati kuciste.Znaci isto obicna kartoska kutija samo malo jaca,ps4 i 5 za ovo space shuttle.
@THEYUPPIEEE jos da na njoj pise gucci bilo bi jos bolje jel tako