Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
safari daleko najbrzi
apple zvanicno nema support za \"tudji\" hardware, oni prodaju svoj hardware na kojem je njihov OS, to pitanje je isto kao da pitas zasto nokia ne isporucuje operu mini uz svoje smart telefone...
Da li apple mora ovo isto implementirati na svom operativnom sistemu u Evrop[i? Znaci ponuditi mozilu, chrome, operu i explorer pored safarija?
Opera zakon :)
Super, al nesta kontam ie 8 je naj kvalitetni sada explorer sto se tice verzija IE u zadnji par godina. Jednostavno su na ovoj verziji dosta stvari (bugs) uradili i iskoristili vremena i sada da nude druge browsere (konkurencije)
zapravo ja i ne vidim razliku između tog exgovnera i imbicile,al haj dobro
Mozala je naj bolja!