Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hebem ti ovi dronove uvode u bolnice kod nas bolnice lice na logore po 10 u sobi mozes izolirat ebolu i kugu lagano dje ja zivim :(
Kod nas u BiH u medicinskoj školi nema dovljno krede za pisati po tabli...
jos se kredom na tabli pise u skolama? :(
http://www.healthline.com/health-news/is-da-vinci-robotic-surgery-revolution-or-ripoff-021215
Sranje, jos jednom bacene pare za glupu tehnologiju koji niko nece koristiti inace svica je poznata po tome. Samo kontam kako bi ovo u BiH neko prackom oborio i ukrao.
O americi da ne govorim proguglajte "Startup bubble" i ovi su jedna primjer. Ovo nema veze sa bolnicama vec je neki startup koji se dobro najeo i nadernecio jer je idiotima izvukao pare. Realno svaka bolnica ima kurura koji je puno efikasniji,pouzdaniji i jeftiniji od fancy ovog smeca. Obicno privatna bolnica ovo kupi samo radi reklame
Seka naručila jedan za bakija da mu aktovku nosa 😂😂
Hocel Seka uvest sta??? Jer NOROOOOOOD ZNOOOOOOO!!!!!
ako sjeba ne dade dozvolu nejma ko da leti, letiće perje a ne dronovi, kakvi medicinski dronovi i zaj...cije
Meanwhile in Sarajevo... "EU donirala sarajevskom porodilištu “Jezero” rode za donošenje djece" 😬
a sta kad je nevrijeme :O
Hebem ti
Hebem ti
Pređoše dronovi u dilere hahaha
A u Sarajevo stize voda.
Ma biće to i kod nas. Samo da nam vlasti nakupuju dovoljno poslovni vozila, da ne idu vladari biciklom na posao, pa onda ce biti i para za zdravstvo ;)