Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako? Kako neka nova mapa u igrici moze biti vrijedno objave na jednom portalu koji se bavi generalno vijestima. Cak i nova verzija Fortnite da je izasla nije to vrijedno objave ovdje. Jel svaka igrica i mapa za nju ce biti sad na klixu vijest?
@Zegra opusti se! Pogledaj fino u koju rubriku spada ova vijest, a onda pogledaj sve ostale rubrike. To sto si sada vidio je objava koja je izasla na naslovnoj glavnoj stranici gdje izlaze sve nove vijesti.